Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling Ropes Pro Line Sling

Ropes Pro Line Sling

Varenr: RO-009
2 999 DKK
-+
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Ropes Pro Line Sling er en slynge tilpasset Ropes Workstation, men kan også bruges uden. Kontrolmekanismen er meget nem at bruge, hvilket gør det nemt at justere længden af slyngen til forskellige øvelser. Mekanismen er designet, så vognene kan justeres med vægt i slyngen, hvilket gør den velegnet til behandlere. Ved kontrolmekanismen er der en krog til at hænge overskydende op, mens du bruger udstyret. Dette forhindrer ekstra reb i at falde ned og komme i vejen for dit arbejde. Ekstra udstyr som Ropes Wide Sling og Ropes Bungee er nemme at forbinde til udstyret med kroge/karabinhager.

Ønsker du som atlet eller motionist en permanent slynge derhjemme, er dette produktet for dig. Fordelene ved Ropes Pro Line Sling sammenlignet med Ropes Black Line Sling inkluderer mekanismen til justering af længden af rebet. Ropes Pro Line Sling kan i højere grad justeres i højden og justeringer foretages generelt hurtigere. Produktet kan kombineres med alle Ropes tillægsprodukter.

Produktet består af to Pro Line reb, to justeringsklodser, to polstrede håndtag og to karabinhager for nem fastgørelse til Workstation eller øjeskruer.

Skruer/befæstelser medfølger ikke.

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.