Om AlfaCare

 

AlfaCare er en totalleverandør af udstyr til fysioterapeuter, kiropraktorer og andre, der udfører behandling eller træning. Vi tilbyder et stort udvalg af forbrugsvarer, apparater til el-terapi, behandlingsbrikse, træningsudstyr og meget mere. Hos AlfaCare er du garanteret sikker og forudsigelig handel fra en virksomhed med næsten 20 års erfaring i Skandinavien. I AlfaCare er faglig kompetence vigtig. Vores fysioterapeut hjælper dig gerne med råd og vejledning!

 

AlfaCare Danmark ApS åbnede som et datterselskab af AlfaCare Group den 1. januar 2017.

 

Vi beskæftiger os primært med produkter til forebyggelse og behandling af  muskel- og ledsmerter, samt udstyr til genoptræning hos fysioterapeuter, ergoterapeuter og kiropraktorer. Vores produkter er af højeste kvalitet og benyttes på klinikker, sygehuse og institutioner over hele Norden.

 

Vi deltager i den faglige udvikling og afholder relevante kurser, for de som måtte være  interesserede. Kurser afholdes i AlfaCare regi rundt om i landet eller på arbejdspladser. Hvis du kender eller hører om nogen, der har positive erfaringer med vores produkter, hører vi gerne fra dig.

Vores produktaktegorier:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.