68114 68114

Follo Corpus G 3-delt Elektrisk

2-Kanals Fotbryter For Benk & Ryggpute

Varenr: 124-303600
24 929 DKK
-+
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Follo Futura har produceret behandlings- og undersøgelsesbrikse i mange år. Produkterne har et moderne design. Follo Corpus G er en gynækolog briks, der er en videreudvikling af Masolettbriksen. Follo Corpus G leveres med tre puder; hoved, ryg og sæde pude. Briks hovedpude kan justeres op til 40 grader og ned til -90 grader. Rygpuden kan justeres op til 60 grader og sædepuden kan justeres til 25 grader. Briksen leveres med elektrisk løftemekanisme.
 
Briksen har en løftekapacitet på 170 kg, mens den maksimale statiske ladning er 250 kg. Briksen har en vægt på 75 kg. Standard længde af puderne er 197 cm standard bredde 70cm.  Briksen kan hæves til maksimalt 97 cm og sænkes til 45 cm. Briksen leveres med papirrulleholder og drypbakke. Papirrulleholder monteret i hoveddelen. Som ekstraudstyr tilbydes næsehul pude og benstøtter.
 
Puderne er smukt designet og har blødt liggende overflade for ekstra komfort, nogle patienter virkelig sætter pris på. Briksene kommer med går i seks standardfarver; sort, antracit, orkidé, alpeviol, æggeskal og kornblomst. Chassiset er lavet af stål og leveres i en grå finish som standard.
 
Follo Futura er ISO-certificeret og de produkter, der produceres har været igennem virksomhedernes kvalitet. Alle brikse er CE godkendt. Briksene er produceret udelukkende i Norge.
 
Tekniske specifikationer:
 
Højde: 45 til 97 cm
Længde: 196 cm
Bredde: 70 cm
Antal puder: 3
Løftesystem: Elektrisk
Vægt: 85 kg
Kapacitet: 170 kg
Max. statisk kapacitet: 250 kg
   
Download:   
Tilbehør
Fra 65 DKK
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.