INDIBA CRET: Capacitive - Resistive - Electric - Transfer

INDIBA CRET (Capacitive-Resistive Therapy) er en ny behandlingsform i Danmark, men syd for grænsen har man benyttet INDIBA i de sidste 30 år.

 

Fodboldklubber som FC Barcelona, Chelsea, Dortmund, Juventus, PSG, cykelholdene Astana, Tinkoff, Moviestar m.fl. det franske håndboldlandshold, tennisspillere som Rafael Nadal, Franko Skugor, Lara Arruabarrena m.fl. og mange mange flere. Alle benytter de INDIBA CRET behandling som en del af deres behandlingsprogram eller restituionsprogrammer. Men INDIBA er ikke kun for sportsfolk på eliteniveau. Det er en meget effektiv behandlingsform der kan benyttes allerede i akutte/post operative tilstande.

 

Speed up kroppens naturlige helingsmekanismer


Takket være INDIBA Activ Therapys proionic Sytem, som hjælper med at aktivere og stimulere celle metabolismen og genopretning af den naturlige balance, så der opnåes en hurtigere heling af beskadiget væv. Mange patienter oplever allerede effekt og mindsket smerte efter første behandling. Selv på hævelser efter uheld eller operation har INDIBA CRET rigtig god effekt på.

INDIBA er ikke kun en passiv behandling

 

INDIBAs radiobølger vil altid søge den letteste vej gennem kroppen og væske er lettere at komme igennem end knogle. Når du aktivere en muskel øges blodgennemstrømning og derved væskeindholdet. På den måde kan vi via øvelser “dirigere” effekten hen til en skadet muskel. INDIBA har en aktiv og en passiv elektrode. Den aktive sender radiofrekvente bølger gennem kroppen mod den passive plade (return plate). På den måde kan behandleren altså guide effekten gennem de ønskede områder af kroppen.

 

Hvad virker INDIBA CRET behandling så på?

 • Akutte skader/ny operationer
 • Muskelskader
 • Rygsmerter
 • Forstuvninger
 • Overbelastninger
 • Skinnebensbetændelse
 • Achillessene problemer
 • Lyskesmerter
 • Bækkenbundsproblemer
 • Appelsinhud (Cellulitis)
 • Rynker
 • ...og meget mere!

Langt de fleste behandlinger med INDIBA CRET er evidenbaserede og der foreligger dokumentation. INDIBA samarbejder med flere hospitaler og universiteter om dokumenteringen af effekten.

 

INDIBAS HISTORIE

1983-85

INDIBA grundlægges. Den første opfindelse er en elektrisk kniv til hårfjernelse. Den første elektroniske capacitive regenerator patenteres internationalt som celle regenerator.

1995-98

Den første automatiske resitive regenerator patenteres international. CAP+RES International patent. En samarbejdsaftale sættes i stand, via det spanske sundhedsministerium, Ramon y Cajal Hospital, Madrid. De skal undersøge den regenerative effekt af de eletriske impulser på menneskeceller.

2006-10

Lancering af nye celle regeneratorer ;serie 4-5. Nye patenter tages så regulativer vedr. Electro Magnetic. Compatibility (EMC) overholdes.

2011-19

International lancering af INDIBA® Activ brand.

2017: Celle terapi og CT 8-9 serien
2018: INDIBA Fascia

2019: AlfaCare lancerer INDIBA i Danmark

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.