Banebrydende ny undersøgelse viser overlegenheden af DolorClast® Radial Shock Waves

Højest energioutput ved alle frekvenser.

 

EMS DolorClast® Radial Shock Waves viser overlegen ydeevne i forhold til Storz Medical MasterPulse® 200 Ultra.

 

Læs mere...
Sortèr på:
Sortèr på:

EMS DolorClast®

EMS DolorClast er en serie bestående af radial chokbølge, fokuseret chokbølge og laser. Disse tre modaliteter kan anvendes individuelt eller i kombination ved seneproblemer og andre smertetilstande i bevægeapparatet. I løbet af de sidste 21 år er mere end 100 millioner patienter blevet behandlet med DolorClast®, og EMS har hjulpet medicinske teams rundt om i verden med at tilbyde førsteklasses pleje til deres patienter.

 

Radial chokbølge (Radial ESWT)

Anvendes til akutte, subakutte og kroniske tilstande som tendinitis, bursitis og andre skader i bevægeapparatet. Bedst egnet til skader placeret i overfladisk væv (trænger op til 40 mm.).

 

 

Fokuseret chokbølge (Focused ESWT)

Anvendes ved akutte, subakutte og kroniske tilstande som tendinitis, bursitis og andre skader i bevægeapparatet. Bedst egnet til skader dybere ned i vævet (trænger op til 80 mm.).

 

 

Laser (High Power Laser, 905 nm)

Anvendes som behandling i sig selv ved symptomer fra bevægelsessystemet eller før behandling med stødbølger (kombinationsbehandling) for at øge tolerancen af ​​den efterfølgende behandling. Laseren er velegnet til overfladisk såvel som til dybere væv (trænger op til 120 mm.).

 

Her finder du EMS High Power Laser.

 

Kombinationsterapi

Højere tolerance under behandlingen = bedre resultater! EMS anbefaler laserbehandling i det berørte område før chokbølgebehandlingen. Teorien bag dette er, at laserbehandling vil have en hæmmende effekt på nociceptorerne, hvilket vil fremkalde et smertestillende respons. Efter laserbehandlingen anbefales det at vente 5 minutter, før du bruger chokbølgen, da det er den tid, det tager for maksimal smertelindring at opnås.

 

Den smertestillende effekt kan vare op til 72 timer, når laser bruges som behandling. Efter laserbehandling kan der anvendes radiale eller fokuserede chokbølger afhængigt af skadens placering.

 

Her finder du EMS High Power Laser.

 

Hvordan virker chokbølgeterapi?

Det er klinisk bevist, at trykbølger reducerer smerte og stimulerer metaboliske reaktioner såsom øget blodcirkulation i det berørte væv og igangsætter en reparationsproces udløst af stamcelleaktivering.

 

Mikro skade

Trykændringerne mellem hver trykbølge skaber udsving i det pågældende område, og der opstår mikroskader i vævet. De mikroskader, som chokbølgerne skaber, fører til en kontrolleret akut betændelse, som bl.a. fremskynder reparationsprocessen i det kronisk betændte væv.

 

Kavitation

"Et højt kavitationsniveau er et resultat af en høj mængde energitæthed leveret af stødbølgeanordningen" -Jo mere energi, der leveres til vævet, desto højere grad af kavitation observeres! Naturgasbobler findes i kroppens væv. På grund af den hurtige vekselvirkning mellem positivt og negativt tryk sættes disse bobler i bevægelse, og nogle af boblerne brister. Gasser og stoffer fra vævsboblerne frigives og bidrager til at øge stofskiftet i det beskadigede område. Jo mere kavitation, jo bedre effekt!

 

Substans P

Når du skærer dig eller får et hak i fingeren, frigives en række stoffer i det beskadigede vævsområde, som aktiverer fibrene i C-nerven. Hjernen lærer, hvor skaden er, og opfatter derefter smerten. Dette skyldes frigivelsen af ​​neurotransmitteren P fra nociceptorer i det beskadigede væv. Området vil derfor føles smertefuldt.

 

 

Når trykbølgerne rammer vævet, frigiver C nervefibrene Substans P ud i vævet, på samme måde som i eksemplet ovenfor. Stof P giver let ubehag under og efter chokbølgebehandling, men ved længerevarende aktivering af C nervefibrene bliver de midlertidigt ude af stand til at frigive stof P og forårsager dermed smerter. Mindre stof P i vævet fører til mindre smerte.

 

Håndholdte enheder

 

Service og vedligeholdelse

Nyere håndsæt (EVO Blue og Radial Shock Waves)

  • Service udføres hurtigt og nemt på få minutter, uden brug af værktøj.
  • Et "vedligeholdelsessæt" er inkluderet til alle produkter, der følger med EVO Blue eller Radial Shock Waves håndstykket. Vi anbefaler, at du skifter til et nyt "Vedligeholdelsessæt", når håndsættet har passeret 1 million slag. Maskinen tæller antallet af slag og melder ud, når det er tid til et skifte.
  • Vi anbefaler altid at have et "Vedligeholdelsessæt" tilgængeligt, hvis antallet af skud er "opbrugt", eller hvis patronen holder op med at dreje af andre årsager. Så undgår du unødvendige perioder, hvor du ikke kan tilbyde chokbølgebehandling. "Maintenance Kit" EVO Blue: EQ-209 Radial Shocwaves: FR-332.

Ældre håndstykker (radial håndstykke og Power+)

Det radiale håndtag eller Power + Handpiece-håndtag kræver service af en servicetekniker. Har du kun ét håndstykke, tilbyder AlfaCare udlejning i den periode, håndstykket bliver serviceret. Vi anbefaler service, når håndsættet har passeret 1 million slag. Maskinen holder optælling af antallet af slag og giver besked, når det er tid til service.

 

Kontakt info@alfacare.dk for at få disse håndsæt serviceret og/eller lejet.

 

Kiropraktor Per Nymann Andersen giver en kort introduktion till EMS (engelsktalende):


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.