PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart

PodoSmart

Varenr: 118632
13 425 DKKKampanjepris
22 375 DKKOrdinær pris
Vejl. 22 375 DKK
-+
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

PodoSmart er et unikt koncept, der bruger kunstig intelligens og smarte såler til at analysere patientens gang- og / eller løbemønstre. Formålet med analysen er at afdække eventuelle svagheder for at kunne lave en målrettet plan sammen med patienten.

Sættet består af seks par såler med Bluetooth, som via senderen i sålen sender analyse af gang og løbemønster til PodoSmart kontrolpanelet, som er tilgængeligt via alle browsere. Du kan derfor bruge den med både PC, Mac, mobil eller tablet.

Hver PodoSmart-sål har en intern platform, der måler gang- og løbemønstre. Disse data behandles af algoritmer for at beregne de parametre, der vises i kontrolpanelet. Sålerne er lette og tynde og vejer fra 66 gram (størrelse 36-37) og fås i seks størrelser, der dækker skostørrelse 36-47. Sålerne er genopladelige med USB-kabel. Forventet levetid pr. opladning er 33 timer.

Sålerne leveres i en praktisk kuffert, der gør det let at tage sålerne med derhen, hvor patienten er. Den vejer kun 3,02 kg og måler 44 x 38 x 17,5 cm. Den indeholder seks par såler, USB-kabler og Bluetooth-sender. Bluetooth-senderen indsamler oplysninger fra sålerne, der videresendes til PodoSmart-kontrolpanelet.

Hvordan udføres en test?

1. Patientens normale skosåler udskiftes med PodoSmart såler i den passende størrelse.
2. Patienten går eller løber enten inde i klinikken, på et løbebånd eller udenfor.
3. Sålerne behøver ikke at være inden for rækkevidden af  Bluetooth-senderen under testen.
4. Hvis patienten går eller løber udenfor, indsamler sålerne de nødvendige oplysninger, der transmitteres, så snart sålerne er i nærheden af ??Bluetooth-senderen. Når testen er afsluttet, kan terapeuten / lægen analysere aktiviteten via PodoSmart kontrolpanelet.

Dokumenter:

PodoSmart Brugermanual

PodoSmart Brochure

Eksempel på PDF eksport fra PodoSmart kontrolpanelet - Eksempelet har fransk tekst men giver et bildede af hvordan eksporten ser ud.

Webinar 24.09.2020:

24.09.2020 blev det holdt introduktionswebinar til PodoSmart med produktspecialister fra selskabet som har udviklet produktet. Webinaret kan ses i filmen herunder.

Support
104971
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.