100920 100920 100920 100920 100920 100920 100920 100920 100920

ActivForce Strength Assessment System

Varenr: 118205
1 995 DKK
-+
Beskrivelse
Beskrivelse

Activforce giver terapeuter, læger og terapeuter et hurtigt og effektivt værktøj til måling af muskelstyrke og symmetri. Nøjagtige data til evaluering og måling af udvikling og progression opnås straks.

Fjern subjektivitet ved manuel muskelafprøvning. Activforce er et system til måling af muskelstyrke, der giver dig objektive og præcise data!

Digital dynamometer

Activforce-pakken inkluderer Activ5, et digitalt dynamometer, der giver dig mulighed for at måle styrke og evaluere symmetri mellem for eksempel højre og venstre arm. Du har forskellige stropper og andet tilbehør til at udføre test på den bedst mulige måde. Mobilen og tablet-appen indeholder testprotokoller til alle større muskelgrupper.

Træning

Activ5 enheden fungerer ikke bare som dynamometer, men er også et effektivt træningsredskab! Activ5 appen indeholder over 100 forskellige træningsprogrammer tilpasset muskelgrupper, og med egne programmer egnet til at udføre på kontoret, hotellet eller siddende på et fly, tog eller i bil.

Dashboard

Activforce Dashboard giver dig et komplet overblik over dine patients data og historie over tid. Du kan registrere et ubegrænset antal patienter på din konto.

Fleksibilitet

Activforce kan bruges til at teste alle muskelgrupper og op til 90 kg tryk. Lille i størrelse og designet til fleksibel brug.

Fordelene ved Activforce:

 • Test af alle muskelgrupper
 • Målsætninger på objektiv styrke
 • Mål venstre / højre symmetri
 • Overvåg patientens udvikling over tid

Evaluering

Activforce giver fysioterapeuter og andre klinikere mulighed for at måle muskelstyrke og identificere potentielle svagheder, der kan føre til skade.

Systemet giver fysiske træner mulighed for at udføre "baseline" -test og måle progression gennem en given træningsperiode for at optimere træningen til den enkelte atlet.

Rehabilitering

Activforce kan bruges efter skade eller kirurgi til vurdering af muskelsvaghed og til at give behandleren de nødvendige data til at vælge de korrekte rehabiliteringsprotokoller og spore udviklingen i rehabiliteringsprocessen baseret på patientens styrke.

Pakken inkluderer:

 • Activ5 dynamometer
 • Kort indpakning og lang indpakning
 • Komfortpude, tilbehørs tilbehør og taske
 • Mobil / tablet stativ
 • Adgang til gratis mobil- og tablet-apps
 • 60 dages gratis adgang til Activforce Dashboard

Dashboard og app

Der er to forskellige apps og et digitalt dashboard, der kan bruges med Activ5-enheden og Activeforce-pakken:

Activ5 app: Activ5 kan ikke kun bruges til muskelafprøvning, men også til træning. Med Activ5-appen får du træningsprogram til alle muskelgrupper. Appen er gratis.

Activforce app: Activforce-appen er den app, du bruger til muskeltest. Appen er gratis og kan bruges uanset om du har et abonnement på Activforce Dashboard eller ej. Appen viser de live resultater af de gennemførte test. Hvis du vil have dataene gemt automatisk, skal du bruge Activforce Dashboard.

Activforce Dashboard er løsningen for dem, der ønsker at gemme patientens historik. I programmet kan du oprette et ubegrænset antal patienter. Alle data fra målinger i appen gemmes automatisk på den aktuelle patient. Ved at købe produktet får du 60 dage fri adgang. Yderligere adgang koster 100 euro om året. Kontakt AlfaCare for at købe adgang ud over gratisperioden.

Tip: Se Dashboard-videoguiden nederst på denne side!

Specifikationer:

 • Størrelse: 9,5 x 7,8 x 3,3 cm
 • Vægt: 136 gram
 • Strømforsyning: 1 stk. AAA-batteri (batteri inkluderet i pakken)
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.