Ropes Bungee Duo Trainer Medium Ropes Bungee Duo Trainer Medium

Ropes Bungee Duo Trainer Medium

Varenr: RO-002
495 DKK
Motstandsnivå
Light
Light
Medium
Medium
-+
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Bungee Training er et enkelt, funktionelt og sjovt træningskoncept.

Bungee Trainer Duo elastikken muliggør et intervalkoncept til træning i par. Med Bungee Duo får du et komplet træningspas, der udfordrer udholdenhed, hurtighed, spændstighed og styrke - hvor hele kroppen - og hovedet - bliver involveret!

Bungee Training kan bruges i gruppetræning, holdsport, i personlig træning eller i terapi. Din partner, instruktør eller træner motiverer dig til at holde træningens intensitet, frekvens og fremdrift oppe, samtidig med at du bevarer kontrollen og arbejder med god teknik og kvalitet i øvelserne. Bungee Training er blevet kendt blandt mange skoler og fitnesscentre som en sjov og meget motiverende træningsform i timerne. Bungee Training kan også udføres individuelt ved fx at fastgøre bungeen til en dør, en krog, en stolpe, et træ eller lignende. En stor fordel er, at du kan træne hvor som helst, indendørs, udendørs, på ferien, i fitnesscentret, på kontoret og oven i det hele kan du invitere en ven til at træne med dig!

Bungee Trainer kommer med tre niveauer af modstand: Lys har mindre modstand og er velegnet til børn, ældre og dem, der ønsker lettere modstand. Medium har stor modstandsdygtighed og er bedst egnet til voksne. Derudover er der en Bungee Athlete som er til professionelle atleter og andre som er i rigtig god form med endnu hårdere modstand.

Bungee Duo Athlete er velegnet til topatleter og veltrænede mennesker. Den er blandt andet i brug på topsportscentre. Bungee Duo Athlete er bedst egnet til partræning af styrke, balance, smidighed og kondition – og den kan også bruges til individuel træning. Hvis planen er at lave mange løbeøvelser, anbefaler vi at bruge Bungee Duo Trainer Medium i stedet for Bungee Athlete, da denne har væsentligt hårdere modstand.

Produktet leveres med Doorbag. Dette er en stærk nylontaske, der kan bruges som døranker, og gør det nemt at træne hvor som helst. Sæt elastikken i Doorbag'en, læg den over dørbladet, luk døren og start træningen! Doorbag gør det også nemt at pakke væk, opbevare eller tage elastikken med på rejsen, på kontoret, i fitnesscentret osv.

Produktet består af en elastiksnor (220 cm) med to håndtag, mavebælte og dørtaske for nem ophængning og opbevaring.

Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.