Ropes Bungee Relief Light Ropes Bungee Relief Light Ropes Bungee Relief Light

Ropes Bungee Relief Light

Varenr: RO-011
498 DKK
Motstandsnivå
Light
Light
Medium
Medium
-+
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Ropes Bungee Relief bruges til patienter, der har brug for støtte i deres træning. Produktet giver god støtte i stillinger, hvor du har brug for det. Elastikken giver mest modstand, hvor du er stærkest og mindst, hvor du er svagest, og giver dig dermed optimal modstand i hele bevægelsesområdet. Bungee Relief er også perfekt til individuel aflastning ved træning af styrke, balance, mobilitet og motorik. Elastikken er velegnet som ergonomisk hjælpemiddel i terapeutisk behandling. Bungee Relief kan bruges i kombination med andre Ropesprodukter, der også er velegnede til terapeutisk behandling, såsom Ropes Pro Line og Ropes Wide Sling.

Produktet kommer med to modstandsniveauer: Den sølvgrå elastik har høj modstand og er bedst egnet til voksne. Den orange elastikken har mindre modstand og egner sig bedst til børn, ældre, personer under genoptræning og dem, der ønsker lettere modstand.

Produktet leveres med Doorbag, en kraftig nylonpose, der kan bruges som døranker. Dette gør det nemt at træne hvor som helst og når som helst. Sæt elastikken i Doorbag'en, læg den over dørbladet, luk døren og start træningen. Dette er helt ideelt til effektiv hjemmetræning af for eksempel skulderen. Doorbag gør det også nemt at pakke væk, opbevare og tage elastikken med på rejsen. Sættet består af en elastiksnor (80 cm) uden håndtag, 2 karabinhager og en dørtaske til opbevaring.

Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.