Ropes Black Line Sling Til Hjemmetræning Ropes Black Line Sling Til Hjemmetræning Ropes Black Line Sling Til Hjemmetræning Ropes Black Line Sling Til Hjemmetræning

Ropes Black Line Sling

Til Hjemmetræning

Varenr: 100609
1 099 DKK
-+
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
Black Line er en slynge til traditionel slyngetræning. Slyngerne giver ustabilitet og bidrager dermed til en mere funktionel og effektiv træning af især coremuskulaturen. Justeringsmekanismen er nem at bruge, og gør det nemt at justere længden af slyngen til forskellige øvelser. Slyngen har polstrede håndtag, der gør det blødt og giver god komfort. Derudover er håndtagene delte, hvilket bidrager til ekstra komfort og rigtig god støtte til knæ og albuer. Håndtagene er fastgjort med karabinhager. Dette gør det nemt at afkroge håndtagene og krydsforbinde dem, så der dannes en bred løkke. Med den "indbyggede" brede slynge øges antallet af mulige øvelser, der kan udføres uden at skulle købe yderligere produkter.

Ropes Black Line Sling leveres med Doorbag. Dette er en stærk nylontaske, der kan bruges som døranker, og gør det nemt at træne hvor som helst. Fastgør slyngen til Doorbag'en, læg det over dørbladet, luk døren og start træningen! Doorbag gør det også nemt at pakke væk, opbevare eller tage slyngen med på rejsen, kontoret, fitnesscentret etc. Produktet kan også fx bruges over en støttebjælke eller ved at skrue en øjeskrue i loftet. Skruer/befæstelser medfølger ikke.
 
I videovinduet herunder er en playliste med samlevejledning og en række træningsøvelser. Tryk på ikonet øverst til højre i videovinduet for at åbne en oversigt over alle videoerne i afspilningslisten.
 
Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.