LEVER m/ Medium Shorts LEVER m/ Medium Shorts LEVER m/ Medium Shorts LEVER m/ Medium Shorts LEVER m/ Medium Shorts LEVER m/ Medium Shorts

LEVER m/ Medium Shorts

Varenr: 119880
10 190 DKK
Størrelse
X-Small
X-Small
Small
Small
Medium
Medium
Large
Large
X-Large
X-Large
-+
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse


LEVER gør det nemmere at bruge et løbebånd til træning. LEVER giver dig mulighed for at blive rehabiliteret hurtigere fra skader. LEVER gør dig op til 20 kg lettere, når du løber på løbebåndet.  LEVER passer til alle løbebånd med armbredde 70-90 cm (mål taget fra center til center på løbebåndets arme).

I pakken:

  • Ultralet aluminiumsramme (4,5 kg)
  • Shorts (vælg størrelse XS, S, M, L, XL)
  • Bæretaske

Dette er LEVER MOVEMENT

Med LEVER kan du træne på et løbebånd med aflastning. Har du smerter under løb eller er i gang med genoptræning efter en skade, kan du med LEVER lindre på en enkel måde med op til 20 kg. Til dig der løber meget, vil LEVER også hjælpe dig med at mindske belastningen og forebygge skader, så du nemmere kan tåle store mængder træning.

LEVER består af en aluminiumsramme, som du sætter fast på løbebåndet. Hæng derefter et par shorts på stellet med stropper. Juster vægten ved at trække i stropperne. Så kan du starte løbebåndet.

Historien om LEVER

LEVER blev startet af to atleter i Boulder, Colorado, USA i 2019. Tanken var at få øget fokus på kroppens vægt i træningen, så man opnår en hurtigere restitution fra skader. Du vil så kunne træne dit bedste enten som motionist eller professionel atlet.

Tilbehør
Support
116504
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekræftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinder sig på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekræftet.
Varerne bestilles fra vor leverandørs lager.
Ubekræftet - Tag kontakt med kundecenter for nærmere information.